loading...

ذخیره سازی اطلاعات

واقعا سرعت پیشرفت تکنولوژی بخصوص در بخش فناوری های دیجیتال انقدر سریع است که وقتی به ما یاد آوری میشود ازعمر ورود پیامک در سیستم تلفن همراه  در کشورمان  کمتر از 15  سال گذشته به فکر ف

reza بازدید : 214 شنبه 19 مرداد 1398 نظرات (0)
واقعا سرعت پیشرفت تکنولوژی بخصوص در بخش فناوری های دیجیتال انقدر سریع است که وقتی به ما یاد آوری میشود ازعمر ورود پیامک در سیستم تلفن همراه  در کشورمان  کمتر از 15  سال گذشته به فکر فرو می رویم! انقدر سریع وارد زندگی ما میشنوند و جای خود را به خوبی پیدا میکنند که گاهی فکر میکنیم از زمان تولد در کنار ما بوده اند.   در مورد ذخیره ی اطلاعات با اینکه سن بنده به عنوان نویسنده ی این مقاله زیاد نیست، اما یک زمانی برای انتقال اطلاعات از یک رایانه به سیستم شخصی خودمان، باید از فلاپی استفاده می کردیم. فلاپی ها حافظه بسیار محدودی داشته و نهایتا به درد انتقال فایل های متنی می خوردند. کسانی که یادشان می آید این موضوع را هم به خاطر دارند که چقدر باید از این وسیله نگهداری میشد که مبادا با وسیله ای مغناطیسی تماس پیدا کند و اطلاعات هرچند کم اما احتمالا مهم ما از بین برود!  مدتی بعد لوح فشرده وارد بازار شد. در یک Cd حدود 700 مگابایت اطلاعات ذخیره می شود. از فایل های متنی گرفته تا عکس و فیلم. سپس dvd متولد شد. که فرقش با cd در حجم اطلاعاتی بود که در خود ذخیره می کند. با قدرت ذخیره ای بیشتر از 4 گیگابایت.  البته مدل های 9 گیگابایتی هم برای مصارف خاص وارد بازار شد و همینطور مینی سی دی ها! که میتوان  مینی سی دی ها را یک تلاش نا فرجام دانست!
 
هزینه ای که برای خرید cd و dvd پرداخت می شود زیاد نیست و به همین دلیل تا مدت‌ها انتخاب شماره یک عموم مردم برای انتقال اطلاعات بود. اما این وسیله نیز مشکلات خاص خودش را دارد :

اول:

 این که هم cd و هم dvd یک بار مصرف هستند یعنی شما فقط یک بار امکان ذخیره اطلاعات بر روی آنها را دارید. بگذریم از این موضوع که در شرایط خاص میتوان روی سی دی دوبار رایت کرد!

دوم:

مراحل انتقال اطلاعات است که حتما باید توسط نرم افزارهای خاص انجام شود. یعنی در صورت فقدان این نرم افزارها بر روی رایانه، عملا تبادل اطلاعات غیر ممکن می شود. ضمن این که اصطلاحا امکان سوختن آنها، در زمان کپی اطلاعات نیز وجود دارد.

سوم:

حساسیت CD و DVD نسبت به ضربه و لمس که بعد از مدتی پر از خط و خش شده و غیر قابل استفاده می شود.
 
اما با روی کار آمدن ابزاری به نام Flash، تقریبا مشکلات انتقال اطلاعات  بر طرف شد. مهمترین برتری فلش ها نسبت به CD یا dvd، امکان تبادل همیشگی اطلاعات است، یعنی بدون محدودیت در تعداد دفعات نقل و انتقال.
 
نکته مهم دیگر، ابعاد کوچک این ابزار است. یک فلش مموری معمولی به اندازه انگشت انسان بوده و فضای بسیار کمی را اشغال می کند. ضمن این که امنیت انتقال اطلاعات در فلش مموری بسیار بالاتر از cd وdvd بوده و دیگر از خط وخش هم خبری نیست.
در این مقاله قصد داریم به چند مدل از  فلش های موجود در بازار بپردازیم ،عموما تمام فلش مموری ها با ظرفیت های مختلف از 4 تا 32 گیگابایت عرضه میشوند. به جز ظرفیت و نوع پورت فلش USB 2 و USB3 که مشخص کننده ی سرعت فلش مموری هاست ما به صورت کلی به برندهای موجود در بازار که کیفیت آن ها به نسبت هزینه ای که میکنید مناسب است، می پردازیم! 
 
 

 Transcend 

یکی از اسامی در مورد فلش مموری ها که حتما برای یک بار هم که شده اسمش به گوشتان خورده. قدمت فلش های ترنسند از دیگر برند ها خیلی بیشتر است. زمانی که تازه فلش های 128 و 256 مگابایتی آمده بودند، فقط این برند در بازار پیدا می شد. طراحی اغلب فلش های ترنسند ساده و بدون طرح های دلفریب است، اما به نسبت کیفیت، قمیت مناسبی دارند.
 
flash

HP 

جالب ترین طرح های فلش مختص شرکت اچ پی است. این برند برخلاف یکی دیگر از برندهای همین لیست طرح و مدل های زیادی دارد، اما بی خیال کیفیت نشده. معمولا فلش های با کیفیت و با دوامی به بازار وارد می کند. ساختار فلش های HP اغلب از جنس پلاستیک فشرده بوده که همین امر آسیب پذیری این فلش ها را در اثر ضربه بسیار کاهش میدهد. اچ پی درتولید فلش های بند انگشتی نیز به نوعی حرف اول را میزند. معمولا فلش های این شرکت از بقیه برنده ها کوچک تر است.
Image result for toshiba flash memory
Apacer
اگر این برند را با دیگر برندهای این لیست در مقام مقایسه قرار دهیم، میتوان گفت چیزی از برند های دیگر کم ندارد، یا به زبان ساده تر، اختلاف چندانی ندارد، اما به دلیل مدل های عجیب و غریبی که به بازار میفرستد به درد آن هایی میخورد که از جاسوس بازی خوششان می آید. Apacer از لحاظ قیمتی فرقی با بقیه برند ها ندارد اما طراحی ظریف و جالبی دارد ودر صورتی که بعد از رفع مشکل هزینه دلیل دیگری برای انتخاب بخواهید، طراحی های این برند میتواند راه گشا باشد!
 
flash

Silcon Power

برندی که خیلی ها آن را قبول دارند، بحث هم راجع به خوب و بد بودن آن زیاد به گوش میرسد! در همه فروشگاه ها پیدا می شود و به راحتی مدل های مخلتف در ظرفیت ها و طراحی های مختلف را میتوانید پیدا کنید تا دلتان بخواهد مدل و طرح دارد. به لطف چینی بودن آن هر روز یک سیلکون پاور با قالبی جدید وارد بازار می شود. البته شکل و شمایل این برند ربطی به کیفیت ندارد. فلش های سیلکون پاور زیاد با کیفیت نیست اما نسبت به قیمتش می ارزد. تقریبا ارزان ترین فلشی است که در بازار گیرتان می آید. 
Adata
فلش های ای دیتا کمی بزرگ و جا گیر هستند؛ ما سرعت خوبی در انتقال اطلاعات دارد. البته نمونه های به درد نخور این برند هم به تعداد زیاد در بازار پیدا می شود که درصورتی که یکی از آن ها نصیبتان شود سرعتشان از فلاپی هم پایین تر است. مهم ترین مزیت این برند، کنار آمدنش با ضبط خودرو هاست. معمولا اغلب فلش ها بر روی ضبط خوردو به خوبی عمل نکرده و فایلها را با تاخیر پخش می کنند. اما فلش های ای دیتا زود با ضبط ماشین شما هماهنگ می شود و اگر قصد خرید فلشی فقط با این دلیل را دارید انتخاب شما این برند خواهد بود.
 
Sony
اسم سونی وقتی برده می شود همه آن را هم معنی کیفیت میدانند. سونی از آن شرکت هایی است که در تمام زمینه های تکنولوژِی حرفی برای گفتن دارد. فلش های سونی هم از این قائده مستثنی نیستند. اگر با قیمت کمی گران فلش های سونی کنار بیایید، قطعا تا سالها بدون هیچ مشکلی از آن استفاده خواهید کرد. مدل ها و طرح های این برند شاید به تنوع برند های چینی بازار نباشند اما زیبایی خاصی دارند. به قول معروف هر چقدر پول بدی آش میخوری!
 
Toshiba
اسم این برند را در مورد لوازم خانگی زیاد شنیده ایم در مورد لپتاپ ها هم این برند حرفهایی برای گفتن دارد اما در دنیای فلش ها تقریبا جزو نام های شناخته نشده است.  به جرات می توان گفت این فلش مموری همه چیز را با هم دارد. کیفیت، سرعت و زیبایی. برای پیدا کردنش باید کمی بیشتر وقت گذاشت اما وقتی پیدایش کردید، تا مدتها میتوانید برای انتقال اطلاعات و نگهداری آن ها روی آن حساب کنید. در یک جمله فلش های توشیبا از آن فلش های پوست کلفتی است که به این راحتی ها خراب نمی شود.
Image result for toshiba flash drives
به نظر شما کدام یک از این فلش مموری‌ها از همه بهتر است؟ شما از کدام یک از این فلش مموری‌ها استفاده می‌کنید؟ آیا از آن راضی هستید؟ پاسخ‌های خود را در قالب کامنت با ما در میان بگذارید
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
معرفی و بررسی انواع حافظه های جانبی اعم از کارت حافظه،هارد دیسک،فلش مموری و...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 23
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 119
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 127
  • بازدید ماه : 121
  • بازدید سال : 3,989
  • بازدید کلی : 13,657